Kaufland v Poděbradech otevřel novou prodejnu

Kaufland v Poděbradech otevřel novou prodejnu

Samoobslužné nakupování s aplikací K-Scan, prostorné parkoviště s nabíjecími stanicemi pro elektromobily i elektrokola, nejvyšší ekologický standard budovy i široký sortiment, ve kterém jsou zastoupeny produkty od lokálních dodavatelů. Taková je nová prodejna Kaufland v Poděbradech, která otevřela své brány zákazníkům ve středu 7. prosince. Spolupráci Kauflandu s lokálními dodavateli a podporu regionality ocenil i ministr zemědělství ČR Zdeněk Nekula, který se zúčastnil slavnostního představení poděbradské prodejny a setkal se i s regionálními dodavateli.

„Těší nás, že zákazníkům v Poděbradech můžeme nabídnout inovativní, pohodlné nakupování a rozsáhlou nabídku regionálních produktů,“ říká tisková mluvčí obchodního řetězce Renata Maierl.

Příjemnou atmosféru prodejní plochy o rozloze 3097 metrů čtverečních podtrhuje barevná výmalba, moderní osvětlení či přehledný navigační systém. Nakupování usnadní i zákaznické terminály poskytující informace o složení výrobku a jeho ceně či o aktuálních akčních nabídkách, a především pak technologie K-Scan. „Zákazníci si tak mohou zboží sami naskenovat scannerem nebo mobilním telefonem, vložit do tašky a poté jen zaplatit u speciálních K-Scan pokladen,“ vyzdvihuje Renata Maierl výhody této aplikace. Nakupující mohou využít ale také dalších pět samoobslužných či osm klasických pokladen, včetně dvou snížených pro osoby s handicapem.

Jednou z priorit společnosti Kaufland je trvalá udržitelnost. Na šetrný přístup k životnímu prostředí proto bylo myšleno i při výstavbě poděbradské prodejny. Ta je díky rekuperačnímu zařízení podlahově vytápěna odpadním teplem z chladicích zařízení, dvě vsakovací galerie navíc zadržují dešťovou vodu a brání jejímu odtoku do kanalizace. Ekologický je i dvířky osazený chladicí a mrazicí nábytek nebo úsporné LED osvětlení prodejny.

Velkorysé obslužné pulty nabízí rozmanitý výběr čerstvých lahůdek, sýrů, uzenin i masa, včetně toho z vlastního masozávodu. Úsek pečiva disponuje navíc ohřevnou vitrínou s grilovanými kuřaty. „Právě čerstvé produkty si zákazníci velmi oblíbili, jsme proto moc rádi, že jim bohatým a pestrým sortimentem můžeme vyjít vstříc,“ vysvětluje tisková mluvčí. Nakupující mohou vybírat ze stovek produktů od mnoha dodavatelů, včetně těch regionálních, a to od mléčných i masných výrobků přes ovoce a zeleninu až po řemeslná piva.

Zastánci zdravé výživy nebo zákazníci s potravinovými intolerancemi se mohou těšit na hojné množství produktů v bio kvalitě, bez lepku či bez laktózy. Nechybí ani úsek To Go s rychlým občerstvením.

Zákazníci mají v nové prodejně k dispozici také lékárnu, trafiku nebo dva bankomaty. Pro odložení zavazadel mohou využít k tomu určené skříňky, součástí budovy jsou i toalety se samostatnou místností s přebalovacím pultem. Na moderní, komfortní zázemí se mohou těšit také zaměstnanci.

Pohodlné parkování zajistí 216 míst, včetně osmi stání pro osoby s handicapem a šesti pro rodiče s dětmi, a také nabíjecí stanice na elektromobily a elektrokola.

Kaufland chce být dobrým sousedem, a tak v rámci projektu „Milion pro Poděbrady“ investuje během následujících tří let částku 1 000 000 Kč do podpory komunitních projektů, organizacím a spolkům působícím na Poděbradsku.

Zdroj informací

Kaufland a NejBusiness.cz

Datum

8. prosince 2022

Fotogalerie

Page generated in 1.711 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál